1 utsikt

Utsikt från Sierra Cortina över Benidorm och Medelhavet

Sierra Cortina är ett av de attraktivaste bostadsområdena på Costa Blanca.

I området ligger det högklassiga spa hotellet Asia Garden och en utmärkt restaurang. Här finns också en sport och fritidsanläggning med Spa, gym, tennisbanor och paddeltennis.
Närhet till tre golfbanor. Villaitana med två 18hålsbanor designade av Jack Nicklaus, Sierra Cortina Pitch and Putt och den nyöppnade Campana Golf på vägen mot Finestrat.
Inom området finns även en mycket utmärkt restaurang.

Här finns lägenheter, takvåningar, radhus och villor, alla med utsikt över havet eller bergen. Sierra Cortina är ett bostadsområde för dem som vill ha fördelarna med att bo i ett lugnt område men ändå nära alla bekvämligheter och havet.
Bra bussförbindelser i området. Inom 5 minuter finns Carrefour stormarknad och La Marina köpcenter med en mängd butiker samt bio, bowlinghall, barer och restauranger.

Den stora nöjesparken Terra Mitica, ett vattenland och en djurpark ligger inom 2 km. Benidorm är bara 10 minuters bilresa bort och med bara 10 minuter till den vackra Poniente stranden och La Cala bukten gör detta till ett av de mest populära områdena för semester på Costa Blanca och även ett perfekt område för året-runt boende. Besök rekommenderas!