Välkommen till CostaBlancaHem S.L.

Vårt kontor ligger mitt i den intressanta staden Villajoyosa, 30 km norr om  Alicante. Där finns vi när vi inte är ute och visar de platser och objekt som är intressanta för er när ni söker ert boende i solen.

Hemsidan erbjuder ett urval av våra bostäder. Finner ni inte vad ni söker, hör av er till oss om era önskemål så skickar vi bilder och information om de objekt som kan vara intressanta för er. Vi förmedlar nyproducerade från seriösa byggare och och äldre bostäder från privatpersoner. Vid köp av bostad genom oss får ni vår hjälp genom hela processen.

Ni skall vara trygga vid köp av bostad i Spanien. Därför erbjuder vi en tjänst med svensktalande jurister som representerar er.
De kontrollerar bostaden innan ni betalar någonting, upprättar köpeavtal översatt till svenska och mycket mera.

Klicka här för mer information om vårat TRYGGHETSPAKET.

På Costa Blanca förmedlas köpet genom vårat spanska aktiebolag CostaBlancaHem S.L. Vi följer den spanska lagen som gäller vid köp av bostad i Spanien.

NYHET ! Som ombud för CASER Försäkringar kan vi erbjuda våra kunder bra service och mycket konkurrenskraftiga priser  i Spanien.

Länk till CASER Försäkringar.

Låt oss ge dig ett kostnadsförslag på våra försäkringar utan kostnad och förbindelse.
För mer information, maila till info@costablancahem.com eller ring 0034 665 639 613

Varmt välkomna

Tusen tack till skattemyndigheten i Generalitat Valenciana för det generösa bidraget under den svåra tid som varit.

Muchas gracias a Hacienda de Generalitat Valenciana por la generosa aportación durante el difícil momento que ha pasado.

Susanne Alberyd