Välkommen till CostaBlancaHem.

Företaget är godkänt som mäklarbyrå och medlem i AIPP, Association of International Property Professionals.

Vårat kontor ligger mitt i den intressanta staden Villajoyosa, 30 km norr om  Alicante. Där finns vi när vi inte är ute och visar de platser och objekt som är intressanta för er när ni söker ert boende i solen.

Hemsidan, med cirka 400 objekt, erbjuder ett urval av våra bostäder. Finner ni inte vad ni söker, hör av er till oss om era önskemål så skickar vi bilder och information om objekt som kan vara intressanta för er. Vi förmedlar nyproducerade och begagnade bostäder från seriösa byggare och privatpersoner. Vid köp av bostad genom oss får ni vår hjälp genom hela processen.

Ni skall vara trygga vid köp av bostad i Spanien. Därför erbjuder vi en tjänst med svensktalande jurister som representerar er.
De kontrollerar bostaden innan ni betalar någonting, upprättar köpeavtal översatt till svenska och mycket mera.

Klicka här för mer information om vårat TRYGGHETSPAKET.

På Costa Blanca förmedlas köpet genom vårat spanska aktiebolag Comova Real Estate Costa Blanca S.L. Vi följer den spanska lagen som gäller vid köp av bostad i Spanien.

NYHET ! Som ombud för CASER Försäkringar kan vi erbjuda våra kunder bra service och mycket konkurrenskraftiga priser  i Spanien. Vi hjälper er att avsluta era gamla försäkringar om ni tycker att vi kan erbjuda billigare och bättre försäkringar.

Länk till CASER Försäkringar.

Låt oss ge dig ett kostnadsförslag på våra försäkringar utan kostnad och förbindelse.
För mer information, maila till info@costablancahem.com eller ring 0034 693 853 628

Varmt välkomna

Susanne Alberyd