Takvåning nära havet i Villajoyosa

Takvåning nära havet i Villajoyosa
330.000- Euro - Lägenhet, Takvåning
Villajoyosa 438 129 m² 2 Sovrum 2 Badrum 1 plats för bil 2008 Byggår

Takvåning med stor takterrass och läge endast 300 meter från havet. Gemensamt grönområde med stor pool, paddeltennis och lekplats för barn.
Lägenheten består av allrum och kök i öppen planlösning. Komplett kök med mycket förvaring. Köket totalrenoverat år 2018. Integrerad tvättmaskin, nyinköpt år 2022.
I anslutning till allrum och kök är en inglasad terrass. Inglasning med Lumonglas. Markis som är elektrisk med automatik för vind.
Två sovrum med inbyggda garderober och två badrum varav ett med badkar och ett med dusch.
En trappa upp till takterrassen med fantastisk utsikt över havet och bergen. Takterrass med yta 51 m².
Installerad elektrisk markis med automatik för vind. På takterrassen finns elektrisk anslutning, vatten och system för självbevattning.
Luftkonditionering i hela lägenheten via kanaler med kyla och värme. Fönster med isolerglas och jalusier i aluminium. Elektrisk varmvattenberedare, nyinstallerad år 2023. Säkerhetsdörr.
Våningsplan 5 och 6. Byggnad med hissar. Byggnadsår 2008.
Fastighetsskötare/vaktmästare 6 dagar i veckan.
I priset ingår en garageplats i källarplan, p-plats med yta 19,5 m².

I närheten finns mataffär Mercadona, kaféer, barer och restauranger. Promenera ca 15 minuter till den fantastiska sandstranden i stadens centrum med sin trevliga strandpromenad och vandra i gränderna i den gamla stadsdelen.

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.
Nära till shopping, fantastiska golfbanor, marina… Njut av fritid och avkoppling, bara 6 km från Benidorm, nöjesparken Terra Mitica och andra intressanta platser som Guadalest, Albir, Altea.

Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn. Spårvagnslinje 1, avgår varje halvtimme från Alicante och närmsta hållplats är 800 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.
Till Alicante internationella flygplats är det 40 minuters bilresa.

Kostnad för det gemensamma ca 300 €/kvartal.
Fastighetsskatt, IBI, 569 € + 59 € per år.
Kommunal sophantering 87 € per år.

Välkommen till vårt närliggande och trevliga kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan ibland göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI HEM OCH BILFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd