Strandnära lägenhet med havsutsikt i Villajoyosa

Strandnära lägenhet med havsutsikt i Villajoyosa
164.900- Euro - Lägenhet
Villajoyosa 405 85 m² 2 Sovrum 1 Badrum 1972 Byggår

Ljus hörnlägenhet i markplan i förbindelse med det stora gemensamma poolområdet. Allrum, kök, tvättstuga, 2 sovrum och 1 badrum med dusch. Havsutsikt från vardagsrum och båda sovrummen. Säljs helt möblerad och utrustad.
Byggnadsår 1972. Fasaden har nyligen renoverats.
Lägenhet är perfekt belägen ca 100 meter från stranden, restauranger och affärer. Torsdagar är det marknad.

Välkommen till vårt trevliga kontor i centrala Villajoyosa.
Vi finns sedan 11 år på plats och ger er alltid privat visning.

Villajoyosa, som betyder den glada staden, är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både med bil, buss, flyg eller spårvagn. Till Alicante internationella flygplats är det 45 km, 40 minuter med bil.
Spårvagnen går varje halvtimme från Alicante och stannar 800 meter från bostaden.. Spårvagnen går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp till Denía.

La Vila Joiosa, som är namnet på valencianska, är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd