Strandnära lägenhet med havsutsikt i Villajoyosa

Strandnära lägenhet med havsutsikt i Villajoyosa
153.000 Euro - Lägenhet
Ref.nr: Villajoyosa 324 111 m² 3 Sovrum 2 Badrum 1993 Byggår

Prissänkt! Lägenhet som ligger endast 200 meter från havet i Villajoyosa. Gemensamt område med pool, duschar, tennisbana och utsikt över havet. Bostaden består av rymligt allrum, terrass, separat kök, grovkök, 3 sovrum och 2 badrum. Fönster med isolerglas och jalusier. Fastighet med hiss. Byggnadsår 1993. Garage kan köpas till, pris 15.000 euro.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn. Till Alicante internationella flygplats är det bara 35 minuters bilresa. Pendeltåg går varje halvtimme från Alicante centrum och stannar 500 meter från bostadsområdet i Villajoyosa.
Tåget går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google