Renoverad lägenhet nära stranden i Villajoyosa

Renoverad lägenhet nära stranden i Villajoyosa
490.000- Euro - Lägenhet, Radhus, Byhus
Villajoyosa 309 200 m² 3 Sovrum 2 Badrum

SÄLJS MED MÖBLER! Byggnad från 1500-talet beläget i den gamla stadsdelen, framför stadshuset i Villajoyosa. Bostad i två våningar totalrenoverades år 2017 med förstklassiga material.
Bottenvåningen med stor hall, ett modernt kök med matplats, ett badrum, en tvättstuga samt ett större allrum. Det finns också en vacker och romantisk uteplats med grönska. Här finns möjlighet att installera ett litet sommarkök. Trappan i hallen leder upp till övervåningen där det finns ett stort allrum, 2 sovrum, klädkammare och 1 badrum.

Huset ligger nära det vackra torget, ”Plaza de la Iglesia”, där det finns kaféer och restauranger och det är några minuters promenad till den fina sandstranden och strandpromenaden med ytterligare kaféer och restauranger.
Möbler ingår i priset.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa.
Vi finns sedan 11 år på plats och ger er privat visning av bostäder som intresserar er.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med pendeltåg TRAM. Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda tåglinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 800 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.
Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd