Nyproducerad takvåning i Villajoyosa

Nyproducerad takvåning i Villajoyosa
NYPRODUKTION 633.500- Euro - Lägenhet, Takvåning
Villajoyosa 279 165 m² 3 Sovrum 3 Badrum 1 plats för bil 2020 Byggår

Takvåning med havsutsikt och endast 150 meter till stranden. Byggd i två plan. Entréplanet består av allrum, komplett kök i öppen planlösning, terrass 17 m², 1 sovrum och 1 badrum.
En trappa upp till 1 sovrum, 1 badrum samt en privat takterrass yta 52 m² med jacuzzi.
Material och utformning i högsta kvalitet. I priset ingår förråd och garageplats i källarplan.
Gemensamma grönområden med pool, SPA, Jacuzzi, gym och lekplats för barn.
Här kan vi erbjuda lån från spansk bank. Kontakta oss för mer information och planritningar.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa för mer information och privat visning.

Lägenheter med 1, 2 eller 3 sovrum, tvåvåningslägenheter med 2, 3 eller 4 sovrum, samt radhus med 2 eller 3 sovrum och privat trädgård.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort.
Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns också ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI HEM OCH BILFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd