Nya villor nära golf i Sierra Cortina, Finestrat

Nya villor nära golf i Sierra Cortina, Finestrat
NYPRODUKTION, GOLF 630.000- Euro - Nyproduktion, Villa
Finestrat 256 148 m² 3 Sovrum 2 Badrum 1 plats för bil 2023 Byggår 416 m²

Nya villor med mycket bra läge och hög kvalité i Sierra Cortina med läge mellan Benidorm och Finestrat.
Boyta 137 m² med allrum, öppet kök, 3 sovrum och 2 badrum med golvvärme. Tomtyta 351 m² med pool och parkeringsplats.

Välkommen att kontakta oss för mer information.
Vi finns sedan 12 år på plats och ger er privat visning av bostäder som intresserar er.

I området ligger det högklassiga spa hotellet Asia Garden och en utmärkt restaurang. Här finns också en sport och fritidsanläggning med Spa, gym, tennisbanor och padel-tennis. Närhet till tre golfbanor. Villaitana med två 18-hålsbanor designade av Jack Nicklaus och den nyöppnade 18 hålsbanan Campana Golf på vägen mot Finestrat.
Sierra Cortina är ett bostadsområde för dem som vill ha fördelarna med att bo i ett lugnt område men ändå nära alla bekvämligheter och havet. Bra bussförbindelser i området. Inom 5 minuter finns Carrefour stormarknad och La Marina köpcenter med en mängd butiker samt bio, bowlinghall, barer och restauranger.

Den stora nöjesparken Terra Mitica, ett vattenland och en djurpark ligger inom 2 km. Benidorm är bara 10 minuters bilresa bort och med bara 10 minuter till den vackra Poniente stranden och La Cala bukten gör detta till ett av de mest populära områdena för semester på Costa Blanca och även ett perfekt område för åretrunt boende. Besök rekommenderas!
Avstånd till Alicante flygplats är 40 minuter med bil.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan ibland göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI HEM OCH BILFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd