Nya villor nära Benidorm och Villajoyosa.

Nya villor nära Benidorm och Villajoyosa.
NYPRODUKTION, GOLF 795.000- Euro - Nyproduktion, Villa
Finestrat 260 150 m² 3 Sovrum 3 Badrum 1 plats för bil 2024 Byggår 450 m²

Villorna ligger mellan havet och bergen i exklusiva området Sierra Cortina, några minuters bilresa från Benidorm och Villajoyosa. Villa i två våningar med 3 sovrum, 3 badrum, allrum och kök i öppen planlösning. Köket levereras utrustat med induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin, ugn, kylskåp och mikrovågsugn. Central luftkonditionering med kyla och värme och smart hem system. Anlagd trädgård med pool och grillplats.
Villorna har hög kvalitet på utrustning och material. Totalt byggs 15 villor. Leverans under 2024.
Utmärkt läge nära 3 golfbanor och några minuters bilresa från Benidorms fritids-, service- och handelsmöjligheter.

Sierra Cortina är ett av de mest attraktiva bostadsområdena på Costa Blanca, planerat och byggt enligt högsta normer, och med en sport- och fritidsanläggning där det finns Spa, gym, padel- och tennisbanor. Området har 24 timmars säkerhetsövervakning. Här finns lägenheter, takvåningar, radhus och villor, alla med utsikt över havet eller bergen.
Sierra Cortina är ett bostadsområde för dem som vill ha fördelarna med att bo i ett lugnt område men ändå nära liv och rörelse vid havet. Bra bussförbindelser i området. Inom 5 minuter finns Carrefour stormarknad och ett stort köpcentrum La Marina med en mängd butiker samt bio, barer och restauranger. Tre golfbanor inom 5 minuter varav 2 golfbanor i högsta klass med design av Jack Nicklaus. Det finns en stor nöjespark Terra Mitica, två vattenland och två djurparker. Benidorm är bara 10 minuters bilresa bort och med bara 5 minuter till den vackra Poniente stranden gör detta till ett av de mer populära områdena för semester på Costa Blanca och även ett perfekt område för året-runt boende. Besök rekommenderas!

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa.
Vi finns sedan 12 år på plats och ger er privat visning av bostäder som intresserar er.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd