Lägenhet i Gamla Stan, Villajoyosa

Lägenhet i Gamla Stan, Villajoyosa
254.000- Euro - Lägenhet, Byhus
Villajoyosa 362 55 m² 1 Sovrum 1 Badrum

Lägenhet anpassad för funktionshindrade endast 50 meter från stranden. Totalrenovering som har gjorts med all omsorg och detaljer för att erbjuda en trevlig atmosfär.
Lägenhet på bottenvåningen med direkt tillgång från gatan, fullt utrustad och specialdesignad för personer med nedsatt rörlighet. Hela lägenheten rullstolsanpassad, trapplift, kök med mobila nivåenheter. Säng som är multi-elektronisk med multi-position madrass. Tillgänglig garderob för att hänga kläder. Badrum med dusch. Bäddsoffa, TV, Wi-Fi.

Välkommen till vårt närliggande kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 35 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante, hållplats 15 minuters promenad från bostadsområdet. Spårvagnen går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

Villajoyosa är också den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd