Kvartshus i populära Aguas Nuevas, Torrevieja

Kvartshus i populära Aguas Nuevas, Torrevieja
150.000 Euro - Radhus, Parhus / Kvartshus
Ref.nr: Torrevieja 1119 75 m² 3 Sovrum 2 Badrum

Hus i det populära området Pueblo Marino med gemensamt grönområde med palmer, pooler i tre nivåer och flera gemensamma uteplatser. Privat trädgård med klinkerbelagd uteplats. Bottenvåningen har ett ljust vardagsrum, fullt utrustat kök i öppen planlösning, ett sovrum och en toalett. En trappa upp finns 2 sovrum med inbyggda garderober och ett badrum. Stora sovrummet har glaspartier mot två terrasser i olika väderstreck. Huset, som säljs möblerat, har luftkonditionering med kyla och värme.
Idealisk bostad både för semester, åretruntboende och uthyrning. Huset har licens för turistuthyrning.
Nära stränderna i La Mata och Torrevieja, gångavstånd till ett köpcentrum med alla nödvändiga tjänster som stormarknad, apotek, banker, barer, restauranger m.m.

Fastighetsskatt: 190 euro / år. Gemenskapsavgift 32 euro / mån

Vänligen kontakta oss för mer information. Vi finns på plats för personlig visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google