Villaprojekt i vackra Orbadalen på Costa Blanca

Villaprojekt i vackra Orbadalen på Costa Blanca
NYPRODUKTION 699.500- Euro - Nyproduktion, Villa
Denia 505 225 m² 3 Sovrum 3 Badrum 1 plats för bil 2023 Byggår 10000 m²

Möjlighet att påverka hur din designvilla med 10 000 m² tomt ska se ut.
Villan kommer att ha totalt 225 m² byggd yta fördelat på två våningar. Bottenvåningen inrymmer hall, stort vardagsrum/matsal med stora glaspartier mot terrassen, kök i öppen planlösning, 2 sovrum med inbyggda garderober,
2 badrum, täckt terrass och 80 m² med 9 x 3 m pool. Den övre våningen har stort sovrum med badrum en suite och en stor terrass med utsikt över den frodiga dalen och Medelhavet. Huset kommer att ha flera väggar i natursten.
Det ingår all nödvändig dokumentation som bygglicens, arkitektkostnad, anslutning av vatten och el till tomten, slutbesiktning etc.
Eftersom det är ett projekt kan beställaren påverka planlösning, standard på ytmaterial, vitvaror m.m.
Byggföretaget är ett av de äldsta och välrenommerade på Costa Blanca.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns sedan 12 år på plats och hjälper er före, under och efter byggtiden av er villa i vackra Orbadalen.

Till det stora shoppingcentret El Portal de La Marina i Ondara är det 10 km, cenrala Dénia, stränderna och golfbanan 15 km, till flygplatserna i Alicante och Valencia är det cirka 1 timme med bil.

Från hamnen i Dénia går det dagliga turer till Mallorca, Ibiza och Formentera

Klicka här för information om Dénia med omnejd.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd