Villa med pool och stort garage, Rafol de Almunia

Villa med pool och stort garage, Rafol de Almunia
339.000 Euro - Villa
Ref.nr: Denia 503 238 m² 3 Sovrum 3 Badrum 800 m²

Mycket trevlig och välskött villa i ett bra bostadsområde med gatubelysning, gångvägar, kommunalt vatten och avlopp, central gastillförsel med ledningar under jord! Huset har en total yta på 238 m² inkl. källare med garage och förråd. Boplanet har allrum med stort öppet kök och matplats, tre sovrum, varav ett har ett rymligt badrum med dusch och badkar, samt två badrum med dusch. Alla sovrum har stora garderober och luftkonditionering och centralvärme På samma nivå finns den stora poolterrassen med 10 × 5 njurformad pool. En invändig trappa leder från vardagsrummet huvudentrén. Här finns det mycket stora dubbelgaraget och ett cirka 60 m² oinredd yta. Tomten är 800 m² är vackert anlagd med en naturlig trädgård, olika palmer och träd. Fem minuter med bil till Rafol de Almunia som är en typisk spansk by med en restauranger, barer, butiker, kommunal pool m.m.
Motorvägen och det största köpcentret i regionen ligger bara cirka 10 minuter bort med bil. Nästa storstad DÉNIA ligger cirka 15 minuter bort, liksom de stora sandstränderna.

Från hamnen i Dénia går det dagliga turer till Mallorca, Ibiza och Formentera.
Mellan Dénia och Alicante centrum går också ett tåg utmed Medelhavet med stopp vid alla orter.
Bra flygförbindelser från Alicante och Valencia. Båda nås med cirka 1 timmes bilkörning på motorvägen AP 7.

Klicka här för information om Jávea med omnejd.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ordnar privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google