Villa med pool och gästhus i Villajoyosa

Villa med pool och gästhus i Villajoyosa
599.000Euro - Villa
Villajoyosa 365 288 m² 4 Sovrum 3 Badrum 2 plats för bil 2018 m²

Fastigheten består av 2018 m² tomt, 2 hus, pool, garage, carport och förråd.
Det stora huset är i ett plan och består av ett allrum med öppen spis, matsal, inbyggd terrass, separat kök, 3 sovrum och 2 badrum. Luftkonditionering. En stor terrass med yta 40 m² varav 25 m² täckt med tak. Utsikt över havet och bergen.

Det finns ett andra hus som kan användas som gästboende eller för uthyrning. Huset har en yta på 86 m² och består av allrum, matsal, kök, ett sovrum och ett badrum. Luftkonditionering. Pelletskamin. Från köket utgång till den stora uteplatsen med grillplats och två mindre förrådsrum. Gästhuset byggdes år 2007.
Fastigheten har en stor pool 10 x 5 meter och ett poolhus med komplett kök och matplats.
Garage på 20 m² yta och förråd på 25 m².

Välkommen till vårt närliggande kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 250 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd