Villa med källare i Ciudad Quesada

Villa med källare i Ciudad Quesada
RESERVERAD 169.900 Euro - Villa
Ref.nr: Quesada 161 150 m² 4 Sovrum 2 Badrum 1990 Byggår 500 m²

Utmärkt fastighet med källare, garage, grillplats och bubbelpool med duschplats. Huset har terrass på bottenplan och övre planet. Boytan är 150 m² fördelat på allrum, stort kök med bardisk, 3 sovrum, 2 badrum samt källare med sällskapsrum, sovrum och förrådsrum. Huset har luftkonditionering och centralvärme. Villan ligger nära golfbanan, La Marquesa Golf.
Tomten är 500 m² och byggåret är 1990. Fastighetsskatt 282 euro per år.
Tidigare pris 180 000 euro.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ordnar privat visning.

Ciudad Quesada är ett bostadsområde, bestående huvudsakligen av enskilda villor. Här hittar vi bra restauranger, liksom det välkända 4-stjärniga hotellet La Laguna. Ciudad Quesada ligger bara 8 km från sandstränderna i Guardamar, El Moncayo och La Mata. Avstånd till Torrevieja centrum 13 km, ca 15 minuter med bil.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google