Villa med havsutsikt mellan Calpe och Moraira

Villa med havsutsikt mellan Calpe och Moraira
340.000 Euro - Villa
Ref.nr: Moraira 102 161 m² 3 Sovrum 2 Badrum 703 m²

Mycket välskött villa med vacker utsikt i det populära området Montemar i Benissa. Villan har 161 m² byggyta fördelat på stort allrum, matplats, öppet kök, 3 sovrum, 2 badrum, gästtoalett och vackra terrasser. Huset har centralvärme, braskamin och luftkonditionering. Vacker stenbelagd trädgård pool och sommarkök med grillplats. Garage i källarplanet. Tomtytan är 703 m².
Huset säljs möblerat.På bara några minuter med bil kan du nå den populära staden Moraira med sin gamla stadsdel, hamn och stränder. Calpe, Dénia och andra populära utflyktsmål såsom Orba och Jalóndalen finns i området.
Markeringen på kartan visar ej exakt position.

Klicka här för information om Dénia med omnejd.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ordnar privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google