Villa med gästvåning i populära Villajoyosa

Villa med gästvåning i populära Villajoyosa
480.000- Euro - Villa
Villajoyosa 431 225 m² 5 Sovrum 3 Badrum 2 plats för bil 2001 Byggår 358 m²

Trevligt hus med läge i ett lugnt område nära havet. Från huset är det havsutsikt och till stranden är det promenadavstånd på cirka 10 minuter.

Huset har totalt tre våningar med hiss mellan alla våningarna.
Första våningen består av en liten hall och till vänster är det ett ljust allrum med havsutsikt och finns plats för soffgrupp och ett matsalsbord. Från andra sidan hallen finns ett modernt kök och ett matsal. I anslutning till köket finns grovkök. Det finns ytterligare en entré som leder direkt från garaget till köket. Här finns en gästtoalett.
En trappa upp till övervåningen med 2 sovrum, en mycket stor klädkammare samt ytterligare två rum som idag används som ateljé och musikstudio.
Bottenvåningen består av fin gästlägenhet med allrum, kök, stort sovrum och ett badrum med jacuzzi och dusch.
Privat trädgård med pool. Större delen av uteplatsen har stenplattor. Garage med plats för två bilar. Byggnadsår 2001.

I området finns ett mycket fint hotell med två utmärkta restauranger.
Flera golfbanor inom 20 minuters bilresa: Puig Campana Golf, Villaitana Golf, Las Rejas Golf,
Altea Club de Golf och Club De Golf Bonalba.

Välkommen till vårt kontor i trevliga Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

I Villajoyosa finns gott om butiker, restauranger, barer, flera mataffärer. Staden har en saluhall öppen förmiddagar måndag-lördag samt varje torsdag är det marknad.

Villajoyosa, som betyder den glada staden, är en trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både med bil, spårvagn eller buss. Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 1500 meter från bostaden. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Dénía

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI HEM OCH BILFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd