Villa i Los Frutales,Torrevieja

Villa i Los Frutales,Torrevieja
299.900 Euro - Villa
Ref.nr: Torrevieja 1272 220 m² 3 Sovrum 3 Badrum 420 m²

Tvåvåningsvilla i populära området Los Frutales. Bottenvåningen består av entré, allrum med öppen spis, matsal, stort kök, tvättstuga, litet kontorsrum och förrådsrum, 2 sovrum och 2 badrum. I anslutning till entrén finns en inglasad terrass. En trappa upp till rymligt sovrum med utgång till terrass och ett badrum. Luftkonditionering. Värmeelement. Fönster med aluminiumprofil och isolerglas (Climalit). Huset har delvis renoverats. Privat trädgård och innergård. Läge mot syd.
Lugnt område, återvändsgränd. Mataffär, Consum inom 10 minuters promenad. Flera restauranger inom 10 minuters promenad, bland andra restaurangen Svensken på hörnet. Avstånd till havet 1000 meter.

Välkommen att kontakta mig för mer information. Vi finns på plats och ger er privat visning.

Tidigare pris 350 000 euro.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google