Välkomponerad enplansvilla i Orbadalen

Välkomponerad enplansvilla i Orbadalen
389.000 Euro - Villa
Ref.nr: Denia 502 242 m² 2 Sovrum 2 Badrum 800 m²

Inbjudande uppfart till fastigheten som ligger på en återvändsgränd i ett bra område.. Huset har stora rum och en bra planlösning. Ett stort allrum med inglasad terrass med utsikt över dalen, matsal, ett fullt utrustat kök, två sovrum båda med stora badrum in suite, en gästtoalett och ett arbetsrum. Centralvärme och luftkonditionering.
Huset är omgivet av flera uteplatser i olika väderstreck. Fastigheten har en infinitypool med underbar utsikt över dalen, bergen och staden Orba dit det är 10 minuters promenad till affärer och restauranger. 15 minuter med bil till Dénia och de underbara stränderna. Det största köpcentret i området ligger i Ondara vid motorvägsanslutningen, cirka 10 minuter med bil.
Markeringen på kartan är inte exakt adress.

Från hamnen i Dénia går det dagliga turer till Mallorca, Ibiza och Formentera.
Mellan Dénia och Alicante centrum går också ett tåg utmed Medelhavet med stopp vid alla orter.
Bra flygförbindelser från Alicante och Valencia. Båda nås med cirka 1 timmes bilkörning på motorvägen AP 7.

Klicka här för information om Jávea med omnejd.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ordnar privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google