Trevligt kvartshus i Playa Flamenca, Torrevieja

Trevligt kvartshus i Playa Flamenca, Torrevieja
GOLF 159.000 Euro - Parhus / Kvartshus, Radhus
Ref.nr: Torrevieja 1075 97 m² 2 Sovrum 2 Badrum

Mycket fint kvartshus i populära Playa Flamenca med privat trädgård och läge mot syd. Bottenvåningen består av ljust vardagsrum, kök, 1 sovrum och 1 badrum. En trappa upp finns det andra sovrummet och ett badrum samt en solterrass. Fönster med isolerglas, radiatorer. Luftkonditionering. Utekök med grillplats. Säljs möblerat. Bostadsområde med gemensamma grönområden, stor pool och lekplats för barn. Gemenskapens avgift är 39 euro per månad.
Nära till all service, inom 10 minuters promenad finns mataffär Mercadona, shoppingcenter La Zenia Boulevard, restauranger och barer och restauranger. Precis intill finns den välkända marknaden i Playa Flamenca som alltid äger rum på lördagar.
Till stränderna i Playa Flamenca är det 1 km. Det är 3,5 km till golfbanan i Villamartin.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ordnar privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google