Takvåning nära stranden i Villajoyosa

Takvåning nära stranden i Villajoyosa
210.000 Euro - Lägenhet, Takvåning
Ref.nr: Villajoyosa 318 90 m² 2 Sovrum 2 Badrum 2008 Byggår

Takvåning med stor takterrass och fantastisk utsikt över havet och bergen. Till stranden, där det sommartid finns en liten restaurang, är det 300 meter. Allrum och kök i öppen planlösning med direkt tillgång till terrass med utsikt över poolområde och havet, 2 sovrum, klädkammare och 2 badrum. En trappa upp ligger den privata takterrassen med jacuzzi och dusch. Central luftkonditionering.Våning 4 i byggnad med hissar. Byggnadsår 2008.
Gemensamt grönområde med stor pool, paddel-tennisbana och lekplats för barn.
Fastighetsskötare/vaktmästare 6 dagar i veckan.
Kostnad för det gemensamma ca 60 euro/månad. Fastighetsskatt 613 euro/år.
I priset ingår garageplats i källarplan.

Bostadsområdet ligger i ett mycket lugnt område, bara några minuters promenad till stadens centrum.
I närheten finns mataffär, kaféer, barer och restauranger. Promenera till den fantastiska sandstranden i Villajoyosa med sin trevliga strandpromenad och vandra i gränderna i den gamla stadsdelen.
Staden har en fantastisk sandstrand, strandpromenad, en marina och fiskehamn. Villajoyosa är bland annat känd för sin choklad, VALOR.
Nära till shopping, fantastiska golfbanor, marina… Njut av fritid och avkoppling, bara 6 km från Benidorm, nöjesparken Terra Mitica och andra intressanta platser som Guadalest, Albir, Altea.
Till staden Alicante centrum är det 30 km. Till Alicante flygplats 35 minuters bilresa.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google