Takvåning med havsutsikt i Zeniamar, Torrevieja syd

Takvåning med havsutsikt i Zeniamar, Torrevieja syd
190.000 Euro - Lägenhet, Takvåning
Torrevieja 1294 85 m² 3 Sovrum 2 Badrum 2007 Byggår

Välbehållen lägenhet på våning 2 och 3 med sydläge. I entréplanet ligger 2 sovrum, 1 badrum, kök med bardisk, grovkök och allrum i förbindelse med terrassen. En trappa upp till 1 sovrum, 1 badrum och takterrass med fantastisk utsikt och tillgång till sol hela dagen om vädret tillåter. Bostaden säljs med möbler, vitvaror och luftkonditionering.
Gemenskapsavgift 68 euro per månad. Fastighetsskatt 240 euro per år.

Zeniamar har ett stort och välskött gemensamt område med en stor pool. Bostaden har ett mycket centralt läge med restauranger och shoppingmöjligheter. Du är nära det berömda köpcentret Zenia Boulevard med spännande butiker och läckra restauranger och närhet till stränderna i Playa Flamenca och Punta Prima. Om du gillar golf så finns inom tio kilometer inte mindre än tre välkända banor.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ordnar privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd