Takvåning med havsutsikt i Villajoyosa

Takvåning med havsutsikt i Villajoyosa
349.000 Euro - Lägenhet, Takvåning
Ref.nr: Villajoyosa 321 120 m² 3 Sovrum 2 Badrum 2008 Byggår

Takvåning med stor takterrass och läge endast 400 meter från havet. Gemensamt grönområde med stor pool, paddeltennis och lekplats. Lägenheten består av allrum med 35 m² yta, stora fönsterpartier och utgång till en rymlig terrass, separat kök som är komplett med vitvaror, 3 sovrum varav ett sovrum har utgång till en terrass samt 2 badrum, ett med badkar och ett med dusch. En trappa upp till takterrassen med fantastisk utsikt över havet och bergen. Förrådsrum på takterrassen. Central luftkonditionering i hela lägenheten med kyla och värme. Fönster med isolerglas och jalusier i aluminium. Elektrisk varmvattenberedare. Säkerhetsdörr. Våningsplan 5 samt en trappa upp till takterrassen. Byggnad med hissar. Vaktmästare.
I priset ingår 2 garageplatser i källarplan.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med pendeltåg TRAM. Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda tåglinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 800 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.
Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google