Takvåning med havsutsikt i Villajoyosa

Takvåning med havsutsikt i Villajoyosa
NYPRODUKTION 370.000 Euro - Nyproduktion, Lägenhet, Takvåning
Ref.nr: Villajoyosa 303 159 m² 2 Sovrum 2 Badrum 2020 Byggår

Exklusiv takvåning med havsutsikt mitt i Villajoyosa och endast 180 meter till stranden. Våningen består av allrum och kök i öppen planlösning, 2 sovrum och 2 badrum. En trappa upp till privat takterrass med yta 59 m2 som har läge mot syd.
I priset ingår central luftkonditionering, vitvaror och garageplats.
Gemensamt grönområde och pool. Byggnad i fem våningar. Hiss. Klart för inflyttning 2021.
Endast 3 lägenheter kvar av totalt 21.

Nära all service, restauranger, caféer och barer. Inom 10 minuters promenad finns två stora mataffärer Mercadona och Spar. Den gamla stadsdelen, ”casco antiguo” i Villajoyosa ligger precis intill, 10 minuters promenad.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med pendeltåg TRAM. Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda tåglinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 800 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.
Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google