Takvåning med havsutsikt i Villajoyosa

Takvåning med havsutsikt i Villajoyosa
210.000 Euro - Lägenhet, Takvåning
Ref.nr: Villajoyosa 276 124 m² 2 Sovrum 2 Badrum 2008 Byggår

Takvåning med stor takterrass och fantastisk utsikt över havet och landskapet. Bostaden består av allrum med utgång till en rymlig terrass, kök i öppen planlösning, 2 sovrum och 2 badrum. En trappa upp ligger den privata takterrassen med jacuzzi. Luftkonditionering. Säljs komplett med alla vitvaror och möbler. Våning 5. Byggnad med hissar. Byggnadsår 2008.
I priset ingår förråd och garageplats i källarplan.
Gemensamt grönområde med stor pool, paddeltennis och lekplats för barn. Vaktmästare finns i fastigheten.
Kostnad för det gemensamma 820 €/år. Fastighetsskatt 626 €/år. Sophantering 70 €/år. Hus- och hemförsäkring ca 250 €/år.

Byggnaden ligger i ett mycket lugnt område, bara några minuters promenad till stadens centrum. I närheten finns mataffär, kaféer, barer och restauranger. Promenera till den fantastiska sandstranden i Villajoyosa med sin trevliga strandpromenad och vandra i gränderna i den gamla stadsdelen. Villajoyosa är en högst levande stad med ca 33000 invånare. Staden har en fantastisk sandstrand, strandpromenad, en marina och fiskehamn. Villajoyosa är bland annat känd för sin choklad, VALOR.
Nära till shopping, fantastiska golfbanor, marina… Njut av fritid och avkoppling, bara 6 km från Benidorm, nöjesparken Terra Mitica och andra intressanta platser som Guadalest, Albir, Altea.
Till staden Alicante centrum är det 30 km. Till Alicante flygplats 35 minuters bilresa.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google