Takvåning med havsutsikt i Villajoyosa

Takvåning med havsutsikt i Villajoyosa
570.000- Euro - Lägenhet, Takvåning
Villajoyosa 316 200 m² 4 Sovrum 3 Badrum 2004 Byggår

Lägenhet i två våningar. Första våningen med entré, allrum med utgång till terrass som har havsutsikt, kök, tvättstuga, 3 sovrum och 2 badrum. En trappa upp till ett stort sovrum, 1 badrum och ett förrådsrum. Luftkonditionering. Privat takterrass med utsikt över havet.
Parkeringsplats i garage. Gemensam pool. Hiss. Byggnadsår 2004.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

Villajoyosa är en högst levande stad. Stadens centrum har en fantastisk sandstrand, strandpromenad, en marina och fiskehamn. Promenera utefter strandpromenaden med ett stort utbud av restauranger och vandra i gränderna i den gamla stadsdelen. Villajoyosa är bland annat känd för sin choklad, VALOR.
Nära till shopping, fantastiska golfbanor, marina… Njut av fritid och avkoppling, bara 6 km från Benidorm, nöjesparken Terra Mitica och andra intressanta platser som Guadalest, Albir, Altea.
Ta spårvagnen, TRAM, och upptäck alla trevliga platser utefter Costa Blanca från Alicante i söder till Denia i norr. Till staden Alicante är det 30 km. Till Alicante flygplats 40 minuters bilresa.

Tidigare pris 598 000 euro

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd