Takvåning med havsutsikt i Villajoyosa

Takvåning med havsutsikt i Villajoyosa
470.000- Euro - Lägenhet, Takvåning
Villajoyosa 363 136 m² 3 Sovrum 2 Badrum 2 plats för bil 2003 Byggår

Takvåning med stor takterrass mot syd och öst 200 meter från stranden.
Lägenheten består av allrum med stora fönsterpartier och med utgång till en terrass med havsutsikt, ett stort kök komplett med vitvaror och i anslutning finns en tvättstuga. Det finns 3 sovrum och 2 badrum. Det stora sovrummet har badrum och klädkammare. De andra två sovrummen har inbyggda garderober. En trappa upp till den stora takterrassen, yta 110 m², med underbar utsikt över havet. Här finns ett badrum med dusch.
Installerad luftkonditionering med värme och kyla via kanaler. Temperaturen kan individuellt regleras i respektive rum.
Våning 3 och 4. Byggnad med hiss. Byggnadsår 2003.
I priset ingår två garageplatser och förråd i källarplan.

I närheten finns matbutik och caféer, 5 minuters promenadavstånd.
Till närmsta strand 200 meter och till sandstranden i centrum cirka 700 meter.
I Villajoyosa finns gott om butiker, restauranger, barer, flera mataffärer. Staden har en saluhall öppen förmiddagar måndag-lördag samt varje torsdag är det marknad.

Välkommen till vårt kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 250 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI HEM OCH BILFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd