Takvåning med havsutsikt i La Nucia

Takvåning med havsutsikt i La Nucia
PRISSÄNKT 152.000 Euro - Lägenhet, Takvåning
Ref.nr: La Nucia 171 78 m² 2 Sovrum 1 Badrum 1992 Byggår

I det populära bostadsområdet Buena Vista finns denna trevliga lägenhet med fantastisk utsikt över bergen och havet. Det finns flera terrasser med läge mot öst och väst. Bostaden ligger en våning upp och består av ett stort allrum med öppen spis och kök i öppen planlösning, utgång till stor terrass med utsikt över poolområdet, en liten hall, 2 sovrum och 1 badrum. Allrummet har högt i tak och här finns en trappa upp till ett loft med utgång till stor takterrass med yta 32 m². Ett förrådsrum finns på takterrassen. Det finns ytterligare en balkong i anslutning till entrén av bostaden. Lägenheten har installerad golvvärme. Luftkonditionering i allrum och sovrummen. Säljs möblerad.
Gemensamma grönområden med 2 pooler varav en pool är uppvärmd under vinterperioden.
Byggnadsår 1992. Kostnad för det gemensamma 60 euro per månad.

Bostadsområdet ligger mellan orterna La Nucia och Alfas del Pi som har all service med mataffärer, butiker, restauranger, barer, banker, apotek med mera. Avstånd med bil inom 10 minuter till Alfas de Pi och till La Nucia. Till havet och de närmsta stränderna är ca 6 km.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google