Takvåning i Buena Vista, La Nucia

Takvåning i Buena Vista, La Nucia
PRISSÄNKT 149.000 Euro - Lägenhet, Takvåning
Ref.nr: La Nucia 172 78 m² 2 Sovrum 1 Badrum 1992 Byggår

I det populära bostadsområdet Buena Vista finns denna trevliga lägenhet med fantastisk utsikt över havet och bergen. Det finns flera terrasser med läge mot öst och väst. Bostaden ligger en trappa upp och består av ett stort allrum med öppen spis och kök i öppen planlösning, utgång till stor terrass, yta 15 m² med utsikt över poolområdet och havet, en liten hall, 2 sovrum och 1 badrum. Allrummet har högt i tak och här finns en trappa upp till ett loft med utgång till stor takterrass med yta 35 m². Det finns ytterligare en terrass, yta 10 m² i anslutning till entrén. Lägenheten har installerad golvvärme. Luftkonditionering i allrummet. Säljs möblerad. Boytan är 78 m² och terrasser total yta 60 m². Byggnadsår 1992. Kostnad för det gemensamma är 60 euro per månad.

Vi har också lägenheten bredvid till salu.

Gemensamma grönområden med 2 pooler varav en pool är uppvärmd under vinterperioden.

Bostadsområdet ligger mellan orterna La Nucia och Alfas del Pi som har all service med mataffärer, butiker, restauranger, barer, banker, apotek med mera. Avstånd med bil inom 10 minuter till Alfas de Pi och till La Nucia. Till havet och de närmsta stränderna är ca 6 km.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google