Taklägenhet i Villajoyosas gamla stad

Taklägenhet i Villajoyosas gamla stad
RESERVERAD 170.000Euro - Lägenhet, Takvåning
Villajoyosa 379 75 m² 2 Sovrum 1 Badrum

Lägenhet belägen på tredje våningen i ett hus som ligger i den gamla stadsdelen i Villajoyosa.
Bostaden består av allrum och kök i öppen planlösning med utgång till terrass mot sydost, 2 sovrum och 1 badrum. En trappa upp till en privat takterrass med fantastisk utsikt över havet och gamla stan.
Lägenheten är inflyttningsklar! Möbler och vitvaror ingår i priset.

Till den fina sandstranden i stadens centrum är det en kort promenad, ca 2 minuter. Flera restauranger finns i närheten. I Villajoyosa finns gott om butiker, restauranger, barer, flera mataffärer. Staden har en saluhall öppen förmiddagar måndag-lördag. Varje torsdag är det marknad.

Välkommen till vårt kontor i trevliga Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

Villajoyosa, som betyder den glada staden, är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 250 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

La Vila Joiosa, som är namnet på valencianska, är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd