Taklägenhet i Playa Flamenca, Torrevieja

Taklägenhet i Playa Flamenca, Torrevieja
RESERVERAD 139.000 Euro - Lägenhet, Takvåning
Ref.nr: Torrevieja 1127 67 m² 2 Sovrum 2 Badrum 2007 Byggår

Möblerad takvåning i populära El Rincon med terrass, takterrass, ett vackert vardagsrum, öppet kök, 2 sovrum med varsitt badrum med golvvärme och förråd. Vardagsrummet och stora sovrummet har förbindelse med en trevlig terrass i sydläge på 12 m². Lägenheten har central luftkonditionering med kyla och värme.
En trappa upp ligger den privata takterrassen på 41 m² med fantastisk utsikt över Medelhavet och staden. El Rincon är ett slutet område med fina trädgårdsområden och två trevliga pooler.
Gemenskapsavgift 55 euro per månad. Fastighetsskatt (IBI) 192 euro per år.

Bara 600 meter till stranden och kort promenad till barer, restauranger och shopping gör området mycket omtyckt. Dessutom hittar du 4 golfbanor på några minuters bilresa, inklusive den prisbelönta Las Colinas Golf & Country Club.

Vänligen kontakta oss för mer information. Vi finns på plats för personlig visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google