Strandnära villa med pool i Dénia

Strandnära villa med pool i Dénia
195.000 Euro - Villa
Ref.nr: Denia 339 98 m² 3 Sovrum 2 Badrum 220 m²

Villa i ett lugnt bostadsområde ”Paraíso del Sol” 700 meter från stranden Las Marinas och 1200 meter från Dénia centrum. Inom gångavstånd finns restauranger, butiker, Aldi mataffär, komunalt idrottscenter och Dénia tennisklubb.

Huset är beläget på en tomt på 220 m² med pool, trädgård, grillplats och ett separat förråd. Bottenvåning består av ett rymligt vardagsrum med braskamin, kök, 2 sovrum, 1 badrum och 1 toalett. Allrummet och ett av sovrummen har direkt utgång till poolen. En trappa upp finns 1 sovrum. Huset renoverades år 2011. Alla vitvaror från år 2011. Luftkonditionering med kyla och värme. Tvättmaskin och torktumlare. Pump och filter för poolen finns i ett separat förråd. Villan säljs med alla möbler och vitvaror.

Från hamnen i Dénia går det dagliga turer till Mallorca, Ibiza och Formentera.
Härifrån går också ett lokalt tåg, den så kallade Trammen, med stopp vid alla orter ända till Alicante centrum.
Bra flygförbindelser från Alicante och Valencia. Båda nås med cirka 1 timmes bilkörning på motorvägen AP 7.
Det går också direktbussar till och från Alicante flygplats.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google