Strandnära villa med gästhus i Villajoyosa

Strandnära villa med gästhus i Villajoyosa
550.000- Euro - Villa
Villajoyosa 426 150 m² 3 Sovrum 1 Badrum 1 plats för bil 900 m²

Villa i ett plan med stor veranda, allrum, kök, 3 sovrum och 1 badrum. Luftkonditionering.
Det finns också ett gästrum med kök. Privat trädgård med grillplats, förråd och carport. Det är möjligt att bygga takterrass.
Boytan är 150 m² och tomten är 900 m². Läge mot syd.
Till stranden Varadero är det endast 150 meter, där finns en strandrestaurang sommartid och i närheten finns den utmärkta restaurangen Restó René.
I närheten finns småbåt- och fiskehamnen och flera restauranger och barer

Till den fina stranden i centrum är det en promenad på 10 – 15 minuter. Utefter den trevliga strandpromenaden finns flera utmärkta restauranger och barer.

Villajoyosa, som betyder den glada staden, är en trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både med bil, spårvagn eller buss. Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 900 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Dénía

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

Välkommen till vårt kontor i trevliga Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan ibland göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI HEM OCH BILFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd