Strandnära taklägenhet i centrala Villajoyosa

Strandnära taklägenhet i centrala Villajoyosa
189.000- Euro - Lägenhet, Takvåning
Villajoyosa 404 77 m² 2 Sovrum 1 Badrum 1978 Byggår

Renoverad takvåning med stor takterrass, yta 23 m². Läge mitt i Villajoyosa och en kort promenad till den fina stranden i stadens centrum, avstånd 500 meter.
Lägenheten säljs möblerad och har allrum och kök i öppen planlösning, 2 sovrum och 1 badrum.
Från allrummet utgång till stor terrass med läge mot öst. Intill terrassen finns ett förrådsrum med tvättmaskin och varmvattenberedare. Lägenheten totalrenoverades år 2021. I priset ingår inte tavlor, dekoration och personliga tillhörigheter.
Våningsplan 6 av 6. Fastighet med hiss. Byggnadsår 1978.

Staden har flera mataffärer, precis intill fastigheten ligger supermercado Dia och till saluhallen är det 200 meter. Torsdagar är det marknad. Det finns gott om butiker, restauranger och caféer.

Välkommen till vårt trevliga kontor i centrala Villajoyosa.
Vi finns sedan 12 år på plats och ger er alltid privat visning.

Villajoyosa, som betyder den glada staden, är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både med bil, buss, flyg eller spårvagn. Till Alicante internationella flygplats är det 45 km, 40 minuter med bil.
Spårvagnen går varje halvtimme från Alicante och stannar 100 meter från bostaden.. Spårvagnen går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp till Denía.

La Vila Joiosa, som är namnet på valencianska, är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd