Strandnära lägenhet i Villajoyosa, Alicante

Strandnära lägenhet i Villajoyosa, Alicante
SÅLD 75.000 Euro - Lägenhet
Ref.nr: Villajoyosa 251 60 m² 2 Sovrum 1 Badrum

Renoverad lägenhet bestående av allrum, inglasad balkong 10 m² med havsutsikt, kök, 2 sovrum och 1 badrum. Lägenheten säljs möblerad. Hörnläge mot sydväst. Våning 4 av 5. Byggnad med hiss. Byggnadsår 1971. Gemensam parkering. Byggnaden har renoverats år 2018. Husets fasad är nyrenoverad.
Det finns en liten mataffär och flera restauranger i närområdet. Till stranden Paraiso promenadavstånd, 200 meter.
Gemenskapens kostnader 355 euro per år. Fastighetsskatt 250 euro/år. Sophantering kostnad 84 euro per år.

Villajoyosa är en högst levande stad och det är mest spanjorer som bor här. Antal invånare är cirka 34 000. Staden har en av Spaniens äldst bevarade stadsdelar, i stadens centrum, precis vid havet finns Casco Antiguo med charmiga små gränder. Villajoyosa har flera fina badstränder. I stadens centrum är det en fantastisk sandstrand som har en trevlig strandpromenad med gott om restauranger, barer och här finns en marina samt fiskehamn. Villajoyosa är bland annat känd för sin choklad, VALOR. Nära till shopping, fantastiska golfbanor, marina… Njut av fritid och avkoppling, bara 6 km från Benidorm, nöjesparken Terra Mitica och andra intressanta platser som Guadalest, Albir, Altea.
Till staden Alicante är det 30 km. Till Alicante flygplats 35 minuters bilresa.

Tidigare pris 89 000 euro.

Vänligen kontakta oss för mer information. Vi har kontor i Villajoyosa och ger er privat visning av lägenheten och området.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google