Strandnära lägenhet i gamla Villajoyosa

Strandnära lägenhet i gamla Villajoyosa
RESERVERAD 154.000- Euro - Lägenhet
Villajoyosa 398 60 m² uppskattad 2 Sovrum 2 Badrum

Trevlig lägenhet belägen på en gata med mycket historia i Villajoyosa gamla stadsdel.
Terrass med havsutsikt, allrum och kök i öppen planlösning, 2 sovrum och 2 badrum.
Lägenheten är uppdelad i två avdelningar åtskilda av gemensam trappa.
Denna lägenhet är perfekt för dig som letar efter en lägenhet med terrass och spektakulär utsikt.
Det är utan tvekan en lägenhet som har fördelen av att ha två fristående utrymmen.

Till den fina sandstranden i stadens centrum är det en kort promenad, ca 2 minuter. Flera restauranger finns i närheten. I Villajoyosa finns gott om butiker, restauranger, barer, flera mataffärer. Staden har en saluhall öppen förmiddagar måndag-lördag samt varje torsdag är det marknad.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa.
Vi finns sedan 12 år på plats och ger er alltid privat visning.

Villajoyosa, som betyder den glada staden, är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både med bil, buss, flyg eller spårvagn. Till Alicante internationella flygplats är det 45 km, 40 minuter med bil.
Spårvagnen går varje halvtimme från Alicante och stannar 500 meter från bostaden.. Spårvagnen går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp till Denía.

La Vila Joiosa, som är namnet på valencianska, är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd