Strandnära byhus i Villajoyosa

Strandnära byhus i Villajoyosa
140.000- Euro - Byhus
Villajoyosa 439 123 m² 4 Sovrum 2 Badrum 1917 Byggår

Hus i den gamla stadsdelen i Villajoyosa. Huset har tre våningar. Bottenvåning består av ett allrum, en trappa upp till kök med balkong, 1 sovrum och en toalett. Ytterligare en trappa upp finns 3 sovrum, balkong och 1 badrum.
Läge mot väst, utsikt mot floden. Byggnadsår 1917.

Välkommen till vårt närliggande och trevliga kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

Villajoyosa, som betyder den glada staden, är en trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både med bil, spårvagn eller buss. Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 350 meter från bostaden. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Dénía

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan ibland göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI HEM OCH BILFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd