Stort radhus i vackra Sierra Cortina, Finestrat
PRISSÄNKT 258.000 Euro - Radhus
Ref.nr: Finestrat 251 170 m² 3 Sovrum 3 Badrum 2007 Byggår 225 m²

Underbart radhus i det trevliga bostadsområdet Sierra Cortina. Huset har läge mot syd och är byggt i 2 våningar samt källare. Hörntomt med privat trädgård med fruktträd och utsikt mot havet.
Bottenvåning består av stort allrum med utgång till terrass och trädgård, separat komplett kök, tvättstuga, en liten hall och 1 gästtoalett. En trappa upp finns 3 sovrum och 2 badrum. Central luftkonditionering, separat för bottenvåning och övervåning. Elektrisk markis. Privat parkeringsplats. Byggnadsår 2007.
Inhägnat och stängt bostadsområde med välskötta gemensamma grönområden och 2 pooler.

Sierra Cortina ligger 40 minuter från Alicante flygplats och är ett av de mest attraktiva bostadsområdena på Costa Blanca, med en sport- och fritidsanläggning där det finns Spa, gym, tennisbanor och golfbana. Området har 24 timmars säkerhetsövervakning. Här finns lägenheter, takvåningar, radhus och villor, alla med utsikt över havet eller bergen. Sierra Cortina är ett lugnt område men ändå nära liv och rörelse vid havet. Bra bussförbindelser i området. Inom 5 minuter finns Carrefour stormarknad och det stora köpcentret La Marina med en mängd butiker samt bio, bowlinghall, barer och restauranger. Tre golfbanor inom 5 minuter varav 2 golfbanor i högsta klass med design av Nicklaus. Det finns en stor nöjespark Terra Mitica, två vattenland och två djurparker. Benidorm är bara 10 minuters bilresa bort och med bara 5 minuter till den vackra stranden Poniente gör detta till ett av de mer populära områdena för semester på Costa Blanca och även ett perfekt område för året-runt boende.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa för mer information och privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google