Stort radhus i Sierra Cortina, Finestrat

Stort radhus i Sierra Cortina, Finestrat
250.000 Euro - Radhus
Ref.nr: Finestrat 250 131 m² 3 Sovrum 3 Badrum 2007 Byggår 300 m²

Mycket fint radhus i hörnläge i det exklusiva bostadsområdet Sierra Cortina. Utsikt över hav och berg.
Huset är har två våningar. Bottenvåningen består av allrum med utgång till täckt terrass och den privata trädgården, separat kök, tvättstuga, liten hall, 1 sovrum och 1 badrum. En trappa upp finns ett stort sovrum med utgång till terrass och ett eget badrum samt ytterligare 1 sovrum, 1 badrum och en terrass. Säljs komplett med möbler och vitvaror.
Gemensamma stora grönområden med 4 pooler, varav 2 pooler för barn.
Tidigare pris 285 000 euro

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa för mer information och privat visning.

Sierra Cortina ligger 40 minuter från Alicante flygplats och är ett av de mest attraktiva bostadsområdena på Costa Blanca, med en sport- och fritidsanläggning där det finns Spa, gym, tennisbanor och golfbana. Området har 24 timmars säkerhetsövervakning. Här finns lägenheter, takvåningar, radhus och villor, alla med utsikt över havet eller bergen. Sierra Cortina är ett lugnt område men ändå nära liv och rörelse vid havet. Bra bussförbindelser i området. Inom 5 minuter finns Carrefour stormarknad och ett stort köpcentrum La Marina med en mängd butiker samt bio, bowlinghall, barer och restauranger. Tre golfbanor inom 5 minuter varav 2 golfbanor i högsta klass med design av Jack Nicklaus. Det finns en stor nöjespark Terra Mitica, två vattenland och två djurparker. Benidorm är bara 10 minuters bilresa bort och med bara 5 minuter till den vackra stranden Poniente gör detta till ett av de mer populära områdena för semester på Costa Blanca och även ett perfekt område för året-runt boende.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google