Stort radhus i Punta Prima, Torrevieja

Stort radhus i Punta Prima, Torrevieja
SÅLD 165.000 Euro - Radhus
Ref.nr: Torrevieja 1046 99 m² 3 Sovrum 2 Badrum 1996 Byggår 40 m²

Fint radhus i sydläge med privat inhägnad trädgård 40 m², samt stor veranda med direkt tillgång till poolområdet i Residencial Laguna II. Bottenvåningen består av allrum, separat kök med utgång till stor uteplats på baksidan, samt en toalett. En trappa upp finns 2 sovrum med inbyggda garderober och 1 badrum.
Ytterligare en trappa upp till 1 sovrum och takterrass med grillplats.
Huset säljs med möbler och vitvaror. Byggnadsår 1996. Kostnad för gemensamheten, 40 euro/månad.

Utmärkt läge med mycket service i närområdet. Endast 2 – 3 minuters promenad till restauranger, caféer, frisör. Här finns också den Skandinaviska skolan. Flera mataffärer inom 500 – 800 meters avstånd. Till det stora shoppingcentret la Zenia Boulevard är det 1,5 km. Till stränderna i La Mosca och Punta Prima är det 800 – 1500 meter.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google