Stort parhus med garage i Villajoyosa

Stort parhus med garage i Villajoyosa
310.000 Euro - Parhus / Kvartshus, Villa
Ref.nr: Villajoyosa 332 240 m² 6 Sovrum 3 Badrum 800 m²

Rustikt parhus i två våningar. Boytan är 240 m² med två allrum varav ett med öppen spis, stort kök, 6 sovrum och 3 badrum. Byggytan är 350 m² inklusive 2 stora terrasser, garage och förråd. Tomtytan är 800 m² med trevlig trädgård och utekök med grillplats. Pool kan byggas, om så önskas.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 250 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía med dagliga färjeförbindelser till Formentera och Mallorca.

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google