Stort byhus i historiska Villajoyosa

Stort byhus i historiska Villajoyosa
239.000 Euro - Radhus, Byhus
Ref.nr: Villajoyosa 330 87 m² 3 Sovrum 3 Badrum 1912 Byggår

Tillfälle att förvärva ett hus i hjärtat av den gamla stadsdelen i Villajoyosa.
Byggnaden består av en bottenvåning och fyra 4 övre våningar. Huset har renoverats, där många originaldetaljer har bevarats. Vacker utsikt från balkongerna och takterrassen.
200 meter till den berömda sandstranden. Gott om restauranger och barer i området.
Staden har saluhall, flera mataffärer och butiker. Marknad varje torsdag.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 250 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía med dagliga färjeförbindelser till Formentera och Mallorca.

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google