Stort byhus i gamla Villajoyosa

Stort byhus i gamla Villajoyosa
210.000- Euro - Radhus, Byhus
Villajoyosa 403 150 m² 6 Sovrum 2 Badrum

Hus med 6 rum i 4 våningar med takterrass i hjärtat av den gamla stadsdelen i Villajoyosa.
Bottenvåning med entré från gatuplanet in till en stor hall och här finns ett sovrum, dusch och toalett.
Våning 1: Rum som idag används som sovrum med balkong som har utsikt över gatan, ett litet kök, en toalett, ett sovrum som leder till ytterligare ett litet sovrum.
Våning 2: Allrum med balkong som har utsikt över gatan och här finns ytterligare 2 sovrum.
Våning 3: Ett kök och en toalett. Från köket har du tillgång till en stor takterrass.
Huset har två fasader, varav en fasad med 2 balkonger och det finns möjlighet bygga ytterligare två franska balkonger på den andra fasaden för ytterligare ljusinsläpp.

Till den fina sandstranden i stadens centrum är det en kort promenad. Flera restauranger finns i närheten. I Villajoyosa finns gott om butiker, restauranger, barer, flera mataffärer. Staden har en saluhall öppen förmiddagar måndag-lördag. Varje torsdag är det marknad.

Välkommen till vårt trevliga kontor i centrala Villajoyosa.
Vi finns sedan 12 år på plats och ger er alltid privat visning.

Villajoyosa, som betyder den glada staden, är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både med bil, buss, flyg eller spårvagn. Till Alicante internationella flygplats är det 45 km, 40 minuter med bil.
Spårvagnen går varje halvtimme från Alicante och stannar 500 meter från bostaden.. Spårvagnen går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp till Denía.

La Vila Joiosa, som är namnet på valencianska, är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd