Stor villa med pool i Villajoyosa

Stor villa med pool i Villajoyosa
300.000- Euro - Villa
Villajoyosa 437 160 m² 5 Sovrum 3 Badrum 1 plats för bil 2008 Byggår 340

Villa i tre våningar belägen i ett lugnt villaområde i Villajoyosa. Huset har läge mot syd, privat tomt med pool, grillplats och p-plats för 2 bilar, automatisk grind. Från terrasserna kan du njuta av panoramautsikt över omgivningarna och havet.
Nedersta våningen har ett stort allrum, 2 sovrum och ett badrum. Från allrummet direkt utgång till uteplats med pool och plats för grill.
Mellanvåningen har ett rymligt och mycket ljust vardagsrum med stora fönster, utgång till en täckt uteplats/terrass, ett separat kök, tvättstuga och ett toalettrum.
Övervåningen har en stor terrass, 3 sovrum och ett komplett badrum.
Alla fönster har elektriska jalusier och rostfria säkerhetsgaller. Förberett för central luftkonditionering. Byggd år 2008. Energicertifikat D.

Avstånd 1,3 km till den fina sandstranden i centrum, en promenad på ca 15 minuter. Till stadens centrum 15 – 20 minuters promenad.

Välkommen till vårt närliggande och trevliga kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

I Villajoyosa finns gott om butiker, restauranger, barer, flera mataffärer. Staden har en saluhall öppen förmiddagar måndag-lördag samt varje torsdag är det marknad.

Villajoyosa, som betyder den glada staden, är en trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både med bil, spårvagn eller buss. Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 300 meter från bostaden. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Dénía

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan ibland göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI HEM OCH BILFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd