Stor takvåning med havsutsikt i Villajoyosa

Stor takvåning med havsutsikt i Villajoyosa
780.000- Euro - Lägenhet, Takvåning
Villajoyosa 374 230 m² 7 Sovrum 4 Badrum 2 plats för bil 2003 Byggår

Takvåning i 2 plan med 2 stora terrasser med utsikt över havet. Sydlig och östlig orientering.
Det är 2 lägenheter intill varandra som säljs tillsammans. Det finns 2 kök, 7 sovrum och 5 badrum. Det stora sovrummet har ett eget badrum och ett omklädningsrum. De övriga 6 sovrummen har inbyggda garderober. Allrum med tillgång till terrass som har havsutsikt. Ett av rummen har utgång till stor terrass, idag är det ett sovrum men kan användas som ett allrum.
Det finns två trappor upp till de 2 takterrasserna, med yta 110 och 50 kvadratmeter som har utsikt över havet. På terrassen finns ett badrum med dusch och plats för jacuzzi.
Luftkonditionering installerad med värme och kyla. Temperaturen kan regleras individuellt i varje rum. Våningsplan 3 och 2. Byggnad med hiss. Byggnadsår 2003.
I priset ingår 2 parkeringsplatser och 3 förråd i källarplan.

I närheten finns matbutik och caféer, 5 minuters promenadavstånd.
Till närmsta strand 300 meter och till sandstranden i centrum cirka 700 meter.
I Villajoyosa finns gott om butiker, restauranger, barer, flera mataffärer. Staden har en saluhall öppen förmiddagar måndag-lördag samt varje torsdag är det marknad.

Välkommen till vårt kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

Villajoyosa, som betyder den glada staden, är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 250 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

La Vila Joiosa, som är namnet på valencianska, är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd