Stor takvåning med havsutsikt i Villajoyosa

Stor takvåning med havsutsikt i Villajoyosa
298.000- Euro - Lägenhet, Takvåning
Villajoyosa 364 110 m² 3 Sovrum 2 Badrum 2003 Byggår

Lägenheten är i 3 våningar inklusive takterrassen. Den nedre delen består av allrum med utgång till en terrass med havsutsikt, ett komplett kök med utgång till terrass och ett badrum med dusch.
(Idag används allrummet som ett extra sovrum). En trappa upp finns 3 sovrum och 1 badrum med dusch. Ytterligare en trappa upp till den stora takterrassen, yta 40 m², med underbar utsikt över havet.
Central luftkonditionering med värme och kyla. Temperaturen kan regleras i varje rum.
Våningsplan 2, 3 och 4. Byggnad med hiss. Byggnadsår 2003.

I närheten finns matbutik och caféer, 5 minuters promenadavstånd.
Till närmsta strand 200 meter och till sandstranden i centrum cirka 700 meter.
I Villajoyosa finns gott om butiker, restauranger, barer, flera mataffärer. Staden har en saluhall öppen förmiddagar måndag-lördag samt varje torsdag är det marknad.

Välkommen till vårt närliggande kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 250 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd