Stor lägenhet vid havet i Villajoyosa

Stor lägenhet vid havet i Villajoyosa
380.000 Euro - Lägenhet
Ref.nr: Villajoyosa 320 160 m² 4 Sovrum 2 Badrum

Lägenhet vid småbåtshamnen i Villajoyosa. Ursprungligen 2 lägenheter som har byggts ihop till en stor våning. Rymligt allrum med utgång till 2 terrasser, kök, 4 sovrum och 2 badrum. Ytterligare ett rum som tidigare var ett kök, men kan byggas om, till exempel en klädkammare.
Terrasserna har inbyggd grillplats. Våningsplan 5 av 7. Hiss. Vaktmästare.
I priset ingår parkeringsplats.
Precis intill finns flera restauranger och barer. Till närmsta mataffär är det 500 meter, till den mycket fina och populära stranden är det 250 meter.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med pendeltåg TRAM. Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda tåglinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 800 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.
Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google