Stor lägenhet med strandläge i Villajoyosa

Stor lägenhet med strandläge i Villajoyosa
RESERVERAD 379.000 Euro - Lägenhet
Villajoyosa 354 125 m² 4 Sovrum 2 Badrum 1 plats för bil

Lägenhet i första linjen vid stranden i Villajoyosa centrum. Stor terrass i sydostläge med fantastisk utsikt över stranden och Medelhavet. Bostaden har allrum med utgång till terrassen, kök med terrass, grovkök, 4 sovrum och 2 badrum.
Våningsplan 2 i fastigheten som har hiss. Mycket lämplig för uthyrning!
I priset ingår parkeringsplats i garage och ett förrådsrum.
Gott om restauranger utmed strandpromenaden och i centrum. Staden har flera mataffärer och en saluhall, Mercado, mitt i stadens centrum. Torsdagar är det marknad.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 500 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

Välkommen till vårat trevliga kontor som ligger 300 meter från fastigheten.

Vi finns sedan 10 år på plats och ger er privat visning av bostäder som intresserar er.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd