Restaurang vid stranden i Villajoyosa
ÖVERLÅTELSE Kontakta mäklaren för aktuellt pris - Hotell/Restaurang
Ref.nr: Villajoyosa 273 300 m² 1 Sovrum 1 Badrum

Överlåtelse av fungerande rörelse samt en lägenhet i samma hus med allrum, ett sovrum ett badrum.
Lokalen har en yta på 300 m². Det är 54 sittplatser inne i restaurangen, samt en innergård “patio” som kan möbleras efter eget önskemål. I anslutning till ingången är det ca 22 sittplatser. Vid strandpromenaden finns idag ca 30 sittplatser, som kan användas från maj till oktober.

Välkommen att kontakta oss för pris och mer information. Vi finns på plats och ger er privat visning.

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Promenera utefter strandpromenaden med ett stort utbud av restauranger och vandra i gränderna i den gamla stadsdelen. Staden är känd för sin chokladtillverkning, Valor och här finns ett chokladmuseum.
Nära till shopping, fantastiska golfbanor, marina… Njut av fritid och avkoppling, bara 6 km från Benidorm, nöjesparken Terra Mitica och andra intressanta platser som Guadalest, Albir, Altea.
Ta spårvagnen, TRAM, och upptäck alla trevliga platser utefter Costa Blanca från Alicante i söder till Denia i norr. Till staden Alicante är det 30 km. Till Alicante flygplats 40 minuters bilresa.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google