Restaurang med boende mellan Jalón och Benissa

Restaurang med boende mellan Jalón och Benissa
275.000 Euro - Hotell/Restaurang, Lägenhet
Ref.nr: Denia 333 394 m² 2 Sovrum 3 Badrum 15913 m²

Ett bra tillfälle att ta över en rustik restaurang med stor potential. Den ligger på landsbygden vid ett vackert turiststråk mellan Jalón och Benissa. Restaurangen har alla nödvändiga driftlicenser och är handikappanpassad.
På bottenvåningen finns restaurangen med ett fullt utrustat professionellt kök med vedgrill, rum med en stor bardisk, en matsal, en inglasad terrass som leder till en stor öppen terrass, en stor uteplats med en fantastisk utsikt över Sierra de Bernia. På övervåningen ligger en lägenhet med 2 sovrum, 1 badrum och allrum.
Källaren består av ett stort rum för förvaring och driftutrustning.
Byggnaden kan byggas om till en villa i rustik stil. Det finns möjlighet att anlägga en pool, den är för närvarande under den stora öppna uteplatsen och fungerar som en vattenreservoar. Byggnaden är 394 m² och tomten är 15913 m².

Det ligger flera mycket populära vandringsleder i området, bland vilka “Forat” och “Fort de Bernia” sticker ut.
Fastigheten bör besökas för att uppskatta dess fulla potential.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ordnar privat visning.

Jalóndalen

Jalón är huvudort i Jalóndalen, även känd som Vall de Pop (Pop dalen), som ligger vid floden Gorgos, en slätt omgiven av bergen Sierra de Bernia och Sierra del Forner.
Jalón ståtar med några av de mest storslagna naturområden i Spanien, med dess landskap av olivträd och tallar som samsas med apelsinodlingar och vingårdar och de övriga byarna i dalen, Alcalali, Lliber och Parcent.
Jalón har ca 3200 invånare. Staden ligger ca 1 timme med bil nordost om Alicante flygplats. Till den större staden Calpe är det 14 kilometer eller ca 20 minuters bilresa.

Jalóndalen producerar några utmärkta viner, röda (Tinto), vita (Blanco) och rosé (Rosado), finns som torr (seco), halvsöt (semi dulce) och söt (dulce). Men Jalon är mest känd för sina söta Moscatel viner. Vingårdarna har viner och sherry till försäljning.
I september tar lokalbefolkningen sin druvskörd till den kooperativa bodegan i Jalón för bearbetning. Denna bodega är värt ett besök. Ta med dina tomma behållare. Det finns stora tunnor av olika typer av vin, prova innan du köper. Vidare längs vägen i Jalón vid Mas y Mas stormarknad ligger bodega Riko. Goda lokala viner från fat kostar ca 1 € per liter. Denna bodega har också ett bra utbud av sherry från fat. Apelsiner kan köpas från en lokala odlare vid sidan av vägarna. Du kan provsmaka innan du köper.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google