Renoverat hus i Gamla Stan, Villajoyosa

Renoverat hus i Gamla Stan, Villajoyosa
SÅLD 315.000- Euro - Lägenhet, Radhus, Byhus
Villajoyosa 368 150 m² 3 Sovrum 2 Badrum

Ett vackert restaurerat 4-våningshus i Gamla Stan, ”Casco Antiguo”. Huset är rymligt och ljust och smakfullt inrett av sina ägare, och bibehåller alla de gamla egenskaperna hos detta vackra hem med en ren och modern touch.
Huset har ingångar från två gator. Ingång från den övre gatan leder in till ett rymligt allrum och ett modernt kök i öppen planlösning. En balkong och flera fönster släpper in mycket ljus i bostaden.
En trappa upp till 2 sovrum med dubbelsäng och ett badrum. Ytterligare en trappa upp till den stora terrassen som har utsikt över havet, gamla stan, parken och bergen. Terrassen är delvis täckt för att ge skugga över uteplatsen. Intill terrassen finns ett rum med bänk, kylskåp och plats för förvaring.
Ingången till huset från den nedre gatan leder in till ett vardagsrum med öppen spis, ett större sovrum och ett badrum. Lägenheten i nedre planet är perfekt som gästboende. Från allrummet leder en trappa upp till husets huvuddel som består av det rymliga allrummet och köket.

Ett hus med många möjligheter eftersom du har två ingångar till huset kan du välkomna vänner och familj, vilket lämnar ett privat och intimt utrymme för både dem och ägarna. Den vackra terrassen kommer att få dig att njuta av soliga dagar och kvällar med en god måltid och ett gott vin omgiven av dina vänner och familj. Kort sagt, ett hus som kommer att få dig att tillbringa en semester och njuta av allt gott i denna charmiga kuststad. Huset ligger mycket nära stranden och fritidsområde och restauranger.

Välkommen till vårt kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 250 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd